Γευσιγνωσία Κρασιού
Οι Ρωμαίοι θεωρούσαν μοναδικό το κρασί που παράγεται στην περιοχή του Αγρίλου από την κρητική ποικιλία Λιάτικο. Αυτή η ποικιλία στην Ανατολική Κρήτη παραδοσιακά εντάσσεται στις διατροφικές συνήθειες της καθημερινής κουλτούρας των ντόπιων και στην κρητική διατροφή.
Η περιοχή παράγει λευκά, κόκκινα και ροζέ κρασιά από τοπικές κρητικές και ελληνικές ποικιλίες, όπως Λιάτικο (Κρητική Ποικιλία παράγει κόκκινα και ροζέ κρασιά), Βιδιανό, Μανδηλάρι, Κοτσυφάλι
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια εμπειρία γευσιγνωσίας σε μια τοποθεσία της επιλογής σας σε συνδυασμό με τους παραδοσιακούς μεζέδες – μικρές μερίδες φαγητού.
Γευσιγνωσία Ελαιολάδου
Το ελαιόλαδο Σητείας είναι προϊόν προστατευόμενης προέλευσης, που παράγεται το χειμώνα, από κορωνέικη ποικιλία. Απολαύστε την εμπειρία να παράγετε το δικό σας ελαιόλαδο σε έναν από τους ελαιώνες Σητείας, οργανώστε μια εμπειρία ελαιολάδου δοκιμάζοντας ελαιόλαδο σε συνδυασμό με τοπικά προϊόντα, στο παλιό ελαιοτριβείο των Παπαγιαννάδων που κατασκευάστηκε στα τέλη του 1800.
Θα μπορούσε να κανονιστεί μια επίσκεψη σε ένα από τα ελαιοτριβεία της περιοχής και τις νέες τεχνολογίες.